Ostali proizvodi

Od olupljenega krompirja, do čebule in korenja. V naši ponudbi za gastronomijo in veleprodajo boste našli številne izdelke, ki jih odlikuje izjemna kakovost.

OLUPLJEN KROMPIR

Na naši kmetiji pridelujemo krompir, ki ga nato olupimo in narežemo na različne oblike.

Cel

Krompir je olupljen, očiščen in vakuumsko pakiran. Ne vsebuje konzervansov. Rok uporabe proizvoda je 5 dni pri temperaturi skladiščenja 4-8 °C od dneva predelave. 

Pakiranje: 5 kg ali 10 kg

Kosi

Krompir je olupljen, očiščen, narezan na kose in vakuumsko pakiran. Ne vsebuje konzervansov. Rok uporabe proizvoda je 5 dni pri temperaturi skladiščenja 4-8 °C od dneva predelave.

Pakiranje: 5 kg ali 10 kg

Krhlji

Krompir je olupljen, očiščen, narezan na krhlje in vakuumsko pakiran. Ne vsebuje konzervansov. Rok uporabe proizvoda je 5 dni pri temperaturi skladiščenja 4-8 °C od dneva predelave.

Pakiranje: 5 kg ali 10 kg

Male kocke

Krompir je olupljen, očiščen, narezan na male kocke in vakuumsko pakiran. Ne vsebuje konzervansov. Rok uporabe proizvoda je 5 dni pri temperaturi skladiščenja 4-8 °C od dneva predelave.

Pakiranje: 5 kg ali 10 kg

Rezine

Krompir je olupljen, očiščen, narezan na rezine in vakuumsko pakiran. Ne vsebuje konzervansov. Rok uporabe proizvoda je 5 dni pri temperaturi skladiščenja 4-8 °C od dneva predelave.

Pakiranje: 5 kg ali 10 kg

Pomfrit

Krompir je olupljen, očiščen, narezan na pomfrit  in vakuumsko pakiran Po rezanju se krompir 24 ur namaka v vodi. Ne vsebuje konzervansov. Rok uporabe proizvoda je 5 dni pri temperaturi skladiščenja 4-8 °C od dneva predelave.

Pakiranje: 5 kg

OLUPLJENA ČEBULA

Na naši kmetiji pridelujemo čebulo, ki jo nato olupimo in narežemo na različne oblike.

Cela ali kolobarji

Čebula je olupljena, očiščena in vakuumsko pakirana.Ne vsebujejo konzervansov. Rok trajanja proizvodov je 5 dni pri temperaturi skladiščenja 4-8 °C od dneva predelave. Naročiti je mogoče tudi čebulo narezano na kolobar ali kocke.

Pakiranje: 5 kg

OLUPLJENO KORENJE

Na naši kmetiji pridelujemo korenje, ki ga nato olupimo in narežemo na različne oblike.

Celo ali male kocke

Korenje je olupljeno, očiščeno in vakuumsko pakirano. Ne vsebujejo konzervansov. Rok trajanja proizvodov je 5 dni pri temperaturi skladiščenja 4-8 °C od dneva predelave. Naročiti je mogoče tudi korenje narezano na kocke.

Pakiranje: 5 kg 

Košarica

Add a product in cart to see here!
0